Travels

Countdown to Summer Holiday

 

 

Två av mina kollegor ska på solsemester nästa vecka. Fy, jag är så avundsjuk. Nu längtar jag ännu mer tills jag ska till Italien i juli. Det är faktiskt inte mer än 7 veckor kvar nu. Tur att tiden går så himla snabbt varje vecka. Det mest otroliga är att jag redan har klänning och väska klart för bröllopet. Jag tror nog aldrig jag har varit så förberedd inför ett bröllop, haha. När jag och C var på bröllop ihop så stod jag alltid där kvällen innan och hade panik för att jag inte hade någonting att ha på mig. ”Chériiii, jag har ju RIEN!”. Det var nog inte alltid lätt för honom. Fast det blev oftast ganska bra till slut.

 

För övrigt så ser jag verkligen fram emot att åka till Genova igen. Sist jag var där så jobbade jag som au pair och åkte iväg med en dysfunktionell fransk-italiensk familj (minns ni som hängt med från början?) och fick inte direkt tid till att njuta av tillvaron. Vi bodde på hotell med en enorm frukostbuffé och jag som är svensk tänkte ju direkt ”ooh, här ska ätas!”. Själva åt de en croissant och drack ett glas juice/en kaffe, sedan skulle vi gå. Jag lämnade bordet totalt chockad. Typ, hände det där verkligen? Jag har ju bara ätit två mackor. Oj vad jag skulle lära mig om fransmäns frukostvanor efter det!

 

Idag händer inte mycket för övrigt. Halva kontoret har redan gått för dagen och jag har fått tre mail sedan i förmiddags, så jag ska strax gå jag med. Jag har en långhelg framför mig också – för på måndag är jag ledig! Inte alls fel att jobba i Danmark måste jag säga.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.