Health & Fitness

A long long time ago, I can still remember

Nej ni ser inte i syne. Jag har på mig både löparbrallor och joggingskor och det är inte för att jag provar ”kläder som legat längst i byålådan”. Nej jag ska ut och springa. Fattar ni?! Jag fattar det knappt själv. Sist var någon gång i början på december. Det här kan gå hur som helst. I morgon kommer jag antingen vara deppig över att jag har dålig kondis eller gnälla över årets första vidriga träningsvärk. Troligtvis båda. Den som lever får se. Om JAG överlever då vill säga.

Hepp, nu drar jag! Wish me luck…

(Kan ju tilläggas att jag INTE kommer springa en mil, en km möjligtvis, men det är väl bättre än ingenting?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.