Things I like

A big difference

När jag bodde hemma i Sverige, så köpte jag verkligen ALDRIG tidningar. Jag prenumererade på Glamour och c’était tout. Varför? För att det är svindyrt. Och alltid en besvikelse. En ELLE kostar 50 spänn, och det är ingen tjock tidning då utan en fattig och tunn liten tidning. Köper man ELLE Paris eller Marie Claire, då får man en bok. Typ.

Här får man en skvaller/modetidning(som typ Sofi’s mode, fast dubbelt så tjock) för 1 Euro. Jag brukar köpa Glamour varje månad och ibland Marie Claire och en annan som bara finns här. Billigt är det som ni kan se!

Billig vardagslyx helt enkelt. Särskilt nu när jag faktiskt kan LÄSA och inte bara titta på bilderna, haha! 😉


Syrran hade med svenska Glamour när hon kom hit.
Jämförspris? 35 SEK vs 18-20 SEK. Svenska förlag borde ta efter!

Om det blir lika vackert väder i helgen som veckan börjat med, så ska jag ta med mig mina halvlästa tidningar och sätta mig i Tuleries och läsa och bara… vara. Jag behöver stressa ner och för ett par timmar bara koppla bort allt som ger mig ångest och oro. Dessa veckor har varit jobbiga och jag saknar familjen hemma.

Men okej, tror det har med att jag är sjuk också. Det gör en minst sagt deppig att vara sjuk i 1 ½ vecka utan en chans att vila. Alltid då man önskar att mamma var här och gav en soppa och pyssla om en, haha!
Men bara att bita ihop. Need the money.

À bientôt!

0

0 kommentarer

 • Robin

  Hehe, jag gjorde samma grej, insåg när jag kom hem att jag köpt 4 tidningar på en resa som varade mån-tors 😃 Fast jag köper ett par tidningar varje månad hemma också iofs. Och prenumererar på Vogue Paris 😊

 • Ellinor

  Ja, det är verkligen tråkigt att man ska behöva betala så mycket för så lite här hemma i Sverige. Det är sannerligen en vardagslyx som man borde unna sig lite oftare.
  Hoppas du får mycket nöje med dina magasin!

  Kram

 • Debbie

  Åh, tack vad snäll du är som håller tummarna, hihi.

  Och va roligt att kunna köpa billiga tidningar sådär! Håller med om att det är dyrt här, och mest bara reklam som man betalar för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.