C'est la vie

Little miss indecisive

Är det inte typiskt att man ska vakna helt jävla mosad och med halsont och hosta när man har en till 9-timmars dag och 10 timmar torsdag och fredag(tillsammans, kan dela upp som jag vill men vill ju helst sluta så tidigt som möjligt fredag så tar helst 6-7 timmar i morgon)? Sen skiner solen med och det sägs att det ska bli upp mot 17 grader idag. Gaaah, skit! Jag blir ALLTID sjuk när jag inte har tid för det eller när det är fint väder.

När det är såhär fint väder med så får jag sådan lust att gå ut och fotografera. Det är så fint ljus och så fina färger överallt! Önskar att jag hade kommit ihåg att ta med kameran igår när vi var i parken. Irriterande.

Just nu är jag kluven inför en sak. Inte helt lätt alltid för Little miss indecisive. 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.