My Sweden

7 days

 

Jag har saknat min Sophia.

 

Jag har snart varit i Sverige i en vecka. Jag fikar med vänner, myser hemma med familjen och cyklar runt på min cykel i motvinden. Det är skönt att inte göra så mycket annat än så. Det är en avkopplande kontrast till livet i Paris där jag går ut minst tre gånger i veckan på events, fester och afterworks. Fast jag måste erkänna att jag saknar Paris lite. På onsdag morgon åker jag hem till Paris. På torsdag har jag en intervju. Det blir skönt att komma tillbaka till någonting viktigt. Frågan är nu bara hur det ska gå med tanke på att jag knappt kommer ha pratat franska på 10 dagar. Jag börjar redan känna mig lite ringrostig, haha! Jag får prata med allt och alla hela onsdag eftermiddag och kväll. 

 

Idag har jag och Emma haft en välbehövlig långfika på Sockerbit. Sedan mötte jag Sophia. Hon lagade en god soppa till middag och nu sitter hon och dreglar över dyra lägenheter med gästrum på Hemnet. Själv drömmer jag om att bo i en lägenhet som har fungerande isolering och som är större än en skolåda. Enkla krav.

Vem trodde det om mig för fyra år sedan?

 

Nu ska jag skriva ett mail och sedan måste jag nog gå hem till mamma och sova. Det är tur att det bara är ca 50 meter från port till port.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.