Things I like

WECK JARS

 

Jag hittade de här fina burkarna på Lagerhaus och blev så glad som man kan bli av materiella och ytliga ting. De kommer från det tyska märket WECK och jag har redan två burkar sedan tidigare som jag sprang på av en slump inne på Netto. De är bra till så himla mycket. Desserter, frukost, förvaring, att ta med mat i till jobbet/skolan… etc. Jag köpte två av varje av de små (det finns även en större burk), men ska nog köpa två till av dem. Det är ju faktiskt perfekt till exempelvis pannacotta eller att göra mousse i. Inte för att jag gör det särskilt ofta, men nu har jag ju en bra ursäkt till att laga till smarriga desserter.

 

Nu har jag precis ätit lunch och ska jag bege mig ut i solen. Det är tydligen 15 grader ute så jag lär ju stöta på en och annan i shorts och t-shirt. Själv kör jag på Converse och kappan från COS. Kanske borde jag passa på att äta säsongens första glass också? Som sagt, det gäller att hitta bra ursäkter till allt.

 

//I love these jars from WECK, and so I bought a few of them the other week. Not that I make pannacotta very often, but they are perfect for that kind of purpose. I just had lunch and am now gonna head out and about. Sun is shining and my phone is showing 15 degrees. I’m thinking that I should probably have the first ice cream for the season. In a Swede’s eyes it’s practically summer today, so there you have it. My perfect excuse.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.