Weekend

Vad gör det om hundra år

Jag började skriva ett inlägg som hade ungefär lika positiv vibe som stämningen under den här middagen. Därför sparar jag den texten till dagboken i stället och börjar om. Ibland är det bättre att sova på saken än att fräsa och frusta ut i etern. Efter två kvällar i rad med vindrickande är nog varken kropp eller själ i sitt esse, särskilt när insikten över att ha spenderat lite väl mycket pengar på bara 48 timmar ger mig ångest. Jag behöver sätta saker i perspektiv för att förstå att det inte gör så mycket om hundra år, eller en vecka.

Min helg har varit väldigt trevlig med ganska mycket socialt umgänge. Kanske är det där skon klämmer nu när jag tänker efter. Igår kväll efter promenad, vindrickande och middag som sträckte sig över sju timmar var jag ganska slut på energi. Jag märkte det när jag stoppade i mig friterad kyckling på Gerege och började få slut på saker att säga, än mindre orkade reagera på det mitt sällskap pratade om. Så idag har jag laddat batterierna på egen hand. Sovit ut, ätit en lång frukost med pannkakor, lyssnat på musik och tittat på Grey’s Anatomy.På eftermiddagen cyklade jag in till stan och satte mig på Noirs uteservering. Det var riktigt härligt att sitta där med en bok medan jag utan framgång försökte dricka upp mitt kaffe innan det blev kallt. Trots filtar så var det lite kyligt när vinden väl letade sig genom klädesplaggen, men så går det för den som är väderoptimistisk och klär sig för att vara fin snarare än varm. Bättre lycka nästa gång. Deras uteservering är i alla fall väldigt nu med de fallna löven som skapat en gul matta på marken.


För att tina upp min frusna kropp, tog jag en sväng i några butiker på jakt efter svarta jeans. Det är ju så himla svårt med det där. Jag har nog provat 20 olika par och tänkte just ge upp men fick syn på de här från Jeanerica på Afound – nedsatta med 70 %. Jag beställde både 26:or och 27:or så jag hoppas att ett av paren passar.

Nu ska jag krypa ner under täcket med en kopp te. Min hals gör lite ont och nu är jag orolig för att en ny infektion är på gång. Hoppas inte det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.