My Sweden

Update from Sweden

 

 

Hej alla! Som ni märker så har jag inte så mycket tillgång till internet. Dessutom har jag fortfarande inte fått sim-kortet som Telenor skulle skicka så jag har knappt någon kontakt med omvärlden efetrsom jag inte vill använda min franska telefon för mycket. Jag hämtade upp min dator igår och den var då värre. De hade öppnat skärmen och inte ens brytt sig om att stänga ordentligt. Jävla skitservice! Jag undrade varför jag inte behövde betala för felsökningen men nu fattar jag ju varför… Så nu har jag lämnat den till en snubbe som ska fixa den på 5 dagar för betydligt mindre pengar. Med lite tur hinner den bli klar innan ajg åker tillbaka till Paris på onsdag nästa vecka.

 

Annars har jag det bra förutom att mitt superduper-immunförsvar svikit mig. Jag har fått jätteont i halsen. Typiskt nu när jag ska få träffa en söt liten bebis i morgon. Det blir ju bara att hålla sig på avstånd 🙁

 

Är just nu hemma hos kusin vitamin och ska strax äta middag med henne och syrran. Förutom cykelturer i ett soligt Malmö har jag ätit goda våfflor, träffat en trevlig bloggerska, köpt en fin vinterjacka och myst hemma i mammas soffa.

 

Gotta go. Later!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.