Travels

Until next time

 

 

Så var mina tre dagar i London slut och i detta nu sitter jag på Gatwick och väntar på mitt flyg. Det har varit en underbar helg på alla sätt och vis. God mat, mycket skratt, en hel del drinkar och roliga minnen att ta med tillbaka hem. Det kändes lite tråkigt att vinka farväl till syrran, men det dröjer ju faktiskt inte länge tills vi åter igen kommer bo betydligt närmre varandra. För första gången på fyra år.

 

Nu längtar jag hem till min säng. Två nätter får jag i den innan jag drar iväg igen. Jag har nämligen en jobbresa till Oslo i veckan. Mycket resor nu, som sagt. Det får bli bra mat och zero stress för min del så kroppen orkar. Godiset är inte mitt, jag lovar och svär. 

 

*korsar fingrarna bakom ryggen*

 

 

Hej då London, vi ses snart igen! 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.