Vardagslyx

Typical Swedish ”Mys”

 

 

 

Det blev en fransk film igår, Camille Redouble hette den. En komedi som handlade om en kvinna som kastades tillbaka i tiden och hamnade i tonåren men i sin 40-åriga kropp. Den var faktiskt riktigt rolig och vi skrattade en hel del. Det var vissa saker jag inte förstod som speciella franska uttryck eller historieanekdoter men det mesta förstod jag. Eller som när alla skrattade åt en karaktär som kom in i en scen. Det visade sig vara Frankrikes svar på Robert Gustavsson, ungefär. Det var för övrigt en riktigt mysig kväll som slutade med sushi, mys och två avsnitt av Homeland hemma i soffan under en filt. Sådana där kvällar man behöver när vardagen ofta består av att bråka om vem som städade toaletten sist (det är så klart ALLTID han som städade sist. Yeah right…).

 

Jag har suttit och morgonmyst nu en  stund med god och nyttig frukost medans jag lyssnat på OneRepublic’s senaste (iofs två år gammalt men det är riktigt bra och soft musik) album på Spotify. Nu ska jag däremot klä på mig och gå ut en stund. Det är inte så trevligt väder men jag behöver handla lite till middagen ikväll.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.