Fun stuff

Très sympa


Laura, Louise och jag i Champs de Mars. Det var massor med turiser där trots att klockan var tio på kvällen.

Åh jag har haft ett riktigt trevligt dygn i Paris. Först åkte jag in till Forum les Halles, hittade ett par sjukt fina skor på H&M där, men köpte dem inte. Nu ångrar jag mig! 😛 Tror jag ska åka dit i morgon efter jag slutat "jobbet" och köpa de. Hähä.
Sen åkte jag till Pigalle, och gick för att titta efter Converse. Hittade ett ställe där de sålde dem för 39 Euro(billigt..!), men de var slut i min storlek. 🙁 Får kolla efter dem nästa vecka istället!

Efter det gick jag till Place de Clichy och tog metron till St Lazare(Printemps) och gick ner till Madeleine. Tänkte kolla lite i affärer men var inte alls på humör. Det var för mycket folk och jag var bara trött och varm.
Så jag åkte till La Motte Piquet och tittade lite där. Gick in på Monoprix och köpte en duschcreme och ett läppbalsam, och kikade lite på H&M och La Redoute-butiken(finns flera sådana i Paris!) som ligger där.

Sen hem till Elisabeth, Laura och Louise. Vi åt middag, pratade en massa(blev en blandning mellan svenska, engelska och franska) och efter en skön promenad till Champs de Mars så avslutade vi kvällen med Snickers-glass. 🙂

På förmiddagen satt jag och lärde Laura svenska verb, haha! De blir bättre och bättre på svenska. Men Louise är lite skickligare än Laura… hon vill nog lära sig men vågar inte prata. Sen fick jag öva lite också ju. Believe me… man lär sig mer än man tror på 1 ½ vecka. Har redan lärt mig en hel del! Skitkul. 🙂
Sen åt jag lunch med Elisabeth och efter det åkte jag hem hit. Det är lite ruggigt ute så jag var ganska frusen när jag kom hem. Ska ta ett skönt bad nu och sen ringa mamma och Julia. Har inte pratat med syrran på nästan en vecka.

Skriver mer sen, har lite bilder också!

0 kommentarer

  • Petra

    åh vad roligt att läsa! jättekul att du lägger ut så mycket bilder också – min längtan till Paris blir bara större och större! 😊

  • Christine

    b: Ja jag längtar tills jag kan prata "på riktigt". Jo har förstått att du gillar Italien mycket. 😊
    Hur går det med bröllopsplanerna då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.