Inspiration

This made my day


One cheap burger.

Jag fick en kommentar på min blogg som gjorde min dag, haha! Helt underbart. Jag satt och skrattade högt och var tvungen att läsa upp det för killen för det var så roligt.

Postat av: Ida
Jag och min familj var på semester i Paris 60/4 – 3/5 🙂 Och tack vare dig så hittade vi den där resturangen som man fick halva priset på om man bokade innan! 🙂 Så vi sparade 500 kr på de 😀 Varje dag sa min mamma (som läser din blogg hela tiden ;)) nått i stil med ”Christine skrev om det” ”Christine sa..” ”Jag läste hos Christine..” hahaha 😉 Tror vi gjorde/såg flera saker som mamma läst på din blogg om! Så tack för den! 😀

Svar från mig:
Happy to help Ida! Och vad bra att ni sparade så mycket pengar på det, livet blir roligare om man kan göra så mycket så möjligt för sina pengar 🙂
Och till Idas mamma. Tack ska du ha för att du värdesätter det jag skriver så mycket och uppskattar bloggen. Det gör mig otroligt smickrad och glad! Som jag skrev ett par inlägg ner… ni är ju så fina mina kära läsare och jag är verkligen ödmjukt tacksam för den positiva feedback ni ger mig. Det är både inspirerande och kul. Tack!

Till er som också vill spara lite pengar på restaurangbesök i Paris, kolla in La Fourchette HÄR!
Vill ni ha tips på restauranger hittar ni några under kategorin ”Restauranger/barer i Paris”.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.