Paris

This is where I live


Inte så stort som ni ser. Men mysigt.


Litet bord för att äta eller sitta vid datorn.


Köket… eller köksvrån rättare sagt.


Sjukt litet handfat… knappt så man får plats att tvätta ansiktet, haha. Duschen i bakgrunden.


Sängen. Garderoben är liten med men det mesta får plats… dock inte utrymme för shopping. Like it’s gonna stop me? Höhö. ;-P

Första natten i nya hemmet gick bra. Dock sjukt störigt att jag vaknade kissnödig mitt i natten. Fick tassa ut i den kalla mörka korridoren för att gå bort till toaletten. Huga… läskigt! Bud på att köpa en potta kanske? Hahaha!
Kunde inte somna direkt igårkväll så jag sov länge idag. Hade planerat att åka ut tidigt men så blidde det inte tyvärr. Hann dock köpa några lådor på BHV till diverse grejer som cremer, smink och annat.
Men jag behöver fortfarande köpa grejer till köket. Vill till IKEA men orkar jag? Och vill ju inte åka ensam. :-/

Jag hoppas mina hyresvärdar fixar plattan snart, så ska jag fråga med om internet och varför det inte finns grejer till köket. Tycker inte att jag ska behöva köpa det när jag bara ska bo där till juni. Jag har varken vattenkokare eller brödrost i Sverige men man ska ju släpa hem det sen med… Kanske köpa ändå?

Aja. Får klura på det där. Men jag tar tillbaka det där om att det var kallt. Det värmdes upp sen! 🙂

0 kommentarer

  • lameilleus

    Priserna har gått upp sedan min tid, men du har ju dusch också, det hade inte jag. Brukade bada i en badbalja med en tvättsvamp i form av eiffeltornet! Haha minns mitt chambre de bonne, hade julgransgrön heltäckningsmatta både på golvet OCH väggen!! Var tvungen att täcka över väggen med lakan för att stå ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.