Okategoriserade

The second roundÅrets julklapp? Ja i allafall för minh del!

Nu är andra omgången julklappar utdelade. Och jag måste säga att pappa och Ewa överträffade sig själva. Sjukt bra julklappar detta året. 🙂
En extern hårddisk(jag hade inte önskat mig det men de läste tydligen mina tankar!), berlock till Thomas Sabo-armbandet, bok och nytt puder från Clinique. Det sistnämnda ville först inte Ewa köpa, haha! Hon gillar inte puder. Men gav sig för min skull. Snällt va? 😉 Det var iafl välkommet eftersom resterna av mitt gamla ligger i smulor i en plastburk från Sephora.
Sen pengar, och även samma från farfar. Den årliga tusenlappen, haha. Me like. Vet vad jag ska köpa för det!
Kan ni gissa? Ledtråd: Det får mig att lukta gott. Hähä.

Andra omgången julmat är också avklarad och snart ska vi sätta oss allihop och spela spel. Mysigt!

Vad gör ni ikväll?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.