Shopping

Stickad lycka


Randig stickad från L.O.G.G och svart från damavdelningen.Axlarna är bara sååå fina! Ni ska få se den på sen. 

Igår hittade jag typ året kap! En sjukt fin tröja på H&M för 9,95€ . Trodde först att jag såg i syne, haha! Måste varit någon kampanj. Fanns i rosacreme och mörkt beige med. Supermjukt och mysigt stickad. Angora?
Den är i allafall av sådant material som krymper typ 5 storlekar om man tvättar den för varmt. Som sådana man hade när man var liten som var de enda stickade tröjorna som inte var stickig. Ni vet den mamma råkade torktumla när man var liten så man kunde ge den till dockan… Eller var det bara min mamma som envisades att torktumla exakt ALLT?

Note to self: Råka INTE slänga in den bland 40-tvätten.

Förutom den svarta, så hittade jag tröjan jag inte kunde hitta förra veckan som jag trodde var slut. Så hängde den plötsligt där. Är så glad för mina shoppingfynd. Tänk att man kan bli så lycklig av att hitta fina kläder? Haha! 😉 Sen hade jag tillgodokort så jag betalade nada för dem. Najs.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.