Fun stuff

SOIRÉE ENTRE FILLES

Igår hamnade vi sju brudar på en restaurang i Marais. Tyvärr åkte aldrig kameran fram så jag bjuder på en gammal bild som visar samma sak som jag drack igår kväll.  Kvällen var riktigt lyckad, jag hade riktigt trevligt! Det blev en massa diskussioner som ledde till okontrollerade skrattanfall. Efter det gick alla på olika håll och jag åkte hem till Geff och Ludo som hade stor fest. Christophe och jag åkte hem ganska tidigt eftersom festen aldrig riktigt kom igång.

Nu innan lunch var vi ute på en liten joggingtur och jag kan ju säga att jag fick med killen efter mycket övertalning. Nu vill han ut igen i morgon, haha. Dags att hoppa in i duschen för sen måste jag iväg.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.