My Sweden

Snälla ge mig två sekunder

C sover sött och jag är uttråkad. Tåget är, som vanligt(någon som någonsin kommit i tid när de åkt på de svenska järnvägarna??), försenat en halvtimme. Läser bloggar och lyssnar på Veronica Maggio. Jag är lite smått ledsen över nyheten att jag missade henne igår på Malmöfestivalen. Men kanske kommer det fler tillfällen. Jag är nog den sista i Sverige som insett hur bra hon är. Snälla bli min igen är favoritlåten just nu. Så himla fin på alla sätt och vis.

För 3 år sedan kunde det varit jag som skrev den låten(förutom det med otrohet). Tänk så hemsk man kan känna sig när hjärtat är brustet. När kärleken tar slut. När det inte går längre utan att båda mår dåligt. Att be någon ta en tillbaka men få till svar att det inte är möjligt. Då trodde jag att jag aldrig skulle våga älska igen. När jag tänker på det i efterhand var det verkligen för det bästa. Jag har utvecklats så mycket efter det och varit med om så många saker. Lärt mig ett nytt språk, varit på nya platser, träffat nya fina vänner, lärt mig av mina misstag och skaffat nya erfarenheter genom utbildning och jobb. 

Och jag är så glad över att C kom in i mitt liv och lagade mitt hjärta igen. Jag hoppas att det aldrig igen behöver gå sönder. Men om det gör det så vet jag att det går att laga igen.

0 kommentarer

 • Mia

  Instämmer med ovan. Fint. Och visst är det egentligen otroligt hur stark man är, hur mycket man kan klara/överleva? Människan är lite otroligt på det sättet tycker jag.

  PS. Det har gått förskräckligt lång tid härinne, jag stortrivs här och tycker så mycket om dig men märkte idag att jag inte fått upp dig på min lista. Nu har jag kluddat dit dig. Hoppas det är okej.

  Bisous

 • Ellinor

  Visst gör det ont när hjärtan brister och någonstans kommer det nog alltid att finnas ärr kvar, men det som inte dödar det härdar, och någonstans kommer man alltid ur det och det brukar bli bra, tom. bättre tillslut. Shit, vilken lång mening det blev!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.