Movies & TV

Så mycket sämre

Jag och syrran såg filmen Drive igår. Det kändes verkligen som att regissören försökte göra en Tarantino-film, förutom att våldet var så fruktansvärt brutalt. Ni som sett den vet ju. Hiss-scenen t ex. Fy fan, det var det vidrigaste jag sett på film! Dessutom var filmen så himla dryg större delen av tiden. Jag fattar verkligen varför den blivit så hyllad för jag tyckte den var värdelös. Vi tänkte stänga av flera gånger men ville ändå se slutet. Det var ju dock knappt värt det. Han kör iväg… wow, oväntat. 1,5 timme jag aldrig kommer få tillbaka.

MEN, Ryan Gosling är ju skitsnygg så tills han var täckt av blodstänk var han ganska het.  

Igår hade förresten jag och syrran en heldag ihop. Vi gick på stan och hittade lite julklappar, sen köpte vi mat som vi lagade hos henne. Efter Drive kollade vi på Så mycket bättre och sjöng gamla E-typelåtar. Haha!

Nu ska jag äta frukost och städa.

0 kommentarer

  • Jenny

    Alltså jag har varken några som helst förväntningar på Drive ELLER någon dragning till Gosling. Jag fattar inte vad folk tycker är grejen? 😊 Däremot ÄLSKAR jag Så mycket bättre. Såg precis nyss sista programmet på play, faktiskt. Trevlig söndagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.