Things I like

Red socks


Fint inslagna var de med. Kolla så sött kort som hon handmålat. Och så den lilla blomman som hon också gjort själv. Sådant är ju bara så himla underbart, med ett egengjort kort. Att hon verkligen tagit sig tid och suttit där och målat och fixat. Jag smälter!


De är mer klarröda irl, blixten gör de lite cerisa. De är grymt sköna. Jag kommer bo i dem hela vintern!


I fredags fick jag ett par skitsöta strumpor av Sophia och Joakim i födelsedagspresent. Fina va?  

Jag kom hem för en stund sedan från jobbet. Tiden gick faktiskt ganska snabbt men däremot råkade jag missa min busshållsplats och fick gå tillbaka eftersom att jag ställt cykeln vid busshållsplatsen innan. Frågade busschaffören om han kunde släppa av mig vid korsningen när det blev rött ljus, men fick en utskällning till svar. Okej okej, sorry. One can ask huh? Antingen hade han en dålig dag, manlig PMS eller var bara allmänt bitter. 

Nu har jag ätit middag och tittar på hollywoodfruarna. Sen ska ta mig en dusch och krypa upp i sängen med mina röda strumpor. Jag måste läsa klart ett kompendie så att jag kan börja på arbetet i morgon. Jag trodde det skulle lämnas in på fredag men det var visst onsdag. Jag har läget under kontroll. Not.

0 kommentarer

  • Karin

    men åå så fina, förstår att du kommer att bo i dem:)

    nej köpte den faktiskt på Lindex inför kreta-resan vi gjorde i augusti!:) hade den lite "hursomhelst" då.. på huvudet som solturban bland annat:)

    hoppas du mår bättre än jag idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.