Fun stuff

Ray of light


Jag ser totalt galen ut här, jag vet. Men jag bjuder pâ det serru!

Oj vilken natt igâr alltsâ. Both in a good and a bad way, haha! Det var supertrevligt hos Natalie och vi kom ut ganska sent. Vilket resulterade i att när vi kom fram till Le Regine sâ skulle de stänga om 30 min. Men det var gratis inträde sâ vi gick in ändâ och träffade där pâ en kille som ville dansa. Han sa att de skulle till Queen och att det var gratis för brudar, sâ vi gick dit. Väl där sâ kostade det tydligen ändâ och ingen av oss var väl sugna pâ att betala 20 euro i inträde när vi egentligen bara ville nâgonstans för att dansa.

Sen slutade det med att vi hängde med nâgra till ett ställe där medelâldern typ var 40+. Ehh, nej tack. Sen blev vi jagade av en galen clown(pâ allvar han attackerade oss tvâ gânger, haha) pâ Champs Elysées och hamnade till slut pâ en ganska shysst bar.
Träffade pâ nâgra jobbiga killar. Den ena var bara allmänt skum och den andra pratade bara om sig själv och skrek mig i örat. Han verkade inte heller fatta den övertydliga hinten av avsmak och ointresse. Det är sâdana kvällar jag inser att jag inte saknar singellivet och att det faktiskt är roligare att bara ha kul med tjejkompisarna än att stâ och prata med nâgon snubbe som som har iq fiskmâs.

Vi drog till slut hemât och jag fick följe en bra bit hem. Skönt. Men jag hade riktigt roligt igâr. Den roligaste kvällen pâ länge faktiskt! Jag skrattade typ hela kvällen ât saker jag inte minns nu.
Christophe, som ocksâ var ute igâr med grabbarna, hade inte ens fattat när jag kom hem. Trots att han gick upp och pinkade och jag sa hej. Imorse sa han att han var askalas igâr och hade tydligen kommit hem kl 02. Hrm, undrar hur han mâr pâ kontoret idag? Haha, när katten är borta dansar râttan ute och dricker för mycket öl 😉

Nej om man ska ta och somna om lite?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.