Vardagslyx

Petit déjeuner

Har suttit ett tag nu och bloggat, läst bloggar, pratat på msn och mailat. Var för hungrig när jag väl vaknade till liv i morse så efter att ha jagat rätt på ett boulangerie(det på hörnet hade hunnit stänga) och köpt bröd för 3 euro(höll på att utropa ”för helvete vad dyrt!” när jag insåg vad mitt nyköpta bröd kostade, men då hade jag redan bett om att få det uppskuret = too late to change my mind. Dessutom kan de ändå inte svenska…) så insåg jag att det ändå var tid för petit déjeuner.

En riktigt nyttig sådan dessutom. Flingor med banan och färska hallon, pain au noix med aprikosmarmelad, ett glas juice och yogurt med färska blåbär. Monoprix har alltid färska bär, och det är inte överdriver dyrt heller. Ça j’aime!
Värsta lyxen eller vad säger ni? Bara torsdag idag, mais il faut faire quelque chose extraordinaire parfois. J’ai travaillé beaucoup ca semaine! Och sen började ju dagen ganska nyttigt. Tror ni jag kan hålla det ända tills ikväll? Fortsättning följer… 🙂

Nu ska jag vila en timme eller så. Ska jobba till elva ikväll så jag orkar inte vara trött. Det regnar dessutom idag så varför gå ut om man inte måste?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.