Okategoriserade

Parce que je le vaux bien

Eftersom jag är så duktig och jobbar en massa, och jobbar över dessutom, så tyckte jag att jag förtjänade hämtmat. Sen det faktum att jag inte hade lust att ställa mig och laga middag kl 20 när jag kom hem.

Denna dagen började i moll. Kände mig så trött, deppig och omotiverad när jag vaknade. Men så fick jag ett samtal från Janis. Vi har inte pratat på eeevigheter, eftersom hon varit bortrest, sjuk i svinis och varit lite höstdeppig. Vi bestämde oss för att försöka hinna ses innan jul. Hon åker till Kenya ett par dagar efter jag åket till Sverige. Den lyckosten! Vi sa också att i januari ska vi bli workout-buddies. Haha! Motivera varandra. 🙂
Sen blev jag så peppad så jag drog ut på en lång runda. Sprang några km i Monceau och efteråt kändes det mycket bättre. Även det en bra anledning varför jag förtjänade min goda club sandwich! 😉

Tog en fika med NabilStabuck’s innan jobbet. Han bjöd mig på en mochalatte och så satte vi oss ute. Fattar ni, vi satt på UTESERVERINGEN. I december! Är inte det helt sjukt? Det var iafl jättetrevligt.

Så dagen slutade bra till slut och jag blev dessutom ännu lyckligare när jag upptäckte att de sålde körsbär på Monoprix. I like.
Nu ska jag bara mysa i sängen med lite Grey’s-avsnitt. Najs!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.