Fun stuff

Oh no you didn’t!

Jag låter de här två bilderna tala för vad som hände igår kväll. Nej då, jag skojar. Jag varken strippade eller gick hem utan BH. Inte Emily heller. Vissa tjejer som besökt baren som var desperata efter en gratis öl har tydligen gjort det, men jag gick hem med min fortfarande på. Fast det var en rolig kväll igår. Det började med middag och salsadans hemma hos Thomas och Emily och fortsatte med drinkar och striptease light på en bar vid Chatelet. Jag kan berätta mer om det sen. Nu ska jag fixa lite frukost på sängen till en viss fransman som har ”ont i huvudet”.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.