Things I like

Någonstans på Costa del sol


Utsikt från takterassen


Helt klart vatten


Jag tror detta var 2:a eller 3:e dagen där, därav bristen på solbränna, haha.


På Gibraltar

Ibland är livet orättvist. Som när man hör om andra som åker till platser man själv vill åka till men inte har möjlighet att besöka. Som t ex att pappa och Ewa åkte till Spanien igår. I fem veckor ska de vara där.
Min farfar har nämligen ett hus i södra Spanien, mellan Marbella och Gibraltar. Bilderna är från när jag var där sist, vilket var juni 2006. Det är på Costa del sol (solkusten) och från takterassen på det lilla charmiga vita stenhuset ser man rakt ut över Medelhavet. Det är 30 minuter till Gibraltar och 30 minuter till Marbella. Jag måste säga att det var ett bra val av farfar och farmor att köpa det där huset någon gång på 70-talet. Hehe.

Förhoppningsvis så kan jag och Christophe ta en tripp dit efter sommaren. Det skulle vara underbart!

Okej, tillbaka till verkligheten. Nu måste jag spendera halva dagen med att plugga så jag kan gå ut sen och njuta av fredagen lite.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vi brukar också åka till Costa del Sol, fast åt andra hållet från Malaga sett (Nerja). Vi får se till att tajma en solresa dit någon gång och så kan vi mötas upp i mitten. Trots att jag har varit där mer eller mindre varje sommar sedan jag var 13 år har jag ännu inte lyckats utforska mer än flygplatsen i Malaga. Skulle gärna besöka staden också..

    Kram

    PS! Stort tack för dina fina kommentarer – de värmer!

  • Penny

    Kul att du är tillbaka! Och vilken fin header du gjort! Tänk om min farfar varit lika förutseende & köpt ett hus med utsikt över Medelhavet på 70-talet…;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.