Music & Culture

Musikpåverkad


En del av la famille… den finaste, bästa och härligaste man kan ha. Alla sex medlemmarna. Je vous aime beaucoup ♥

I eftermiddag har jag inte gjort mycket mer än pratat på skype med två av mina kusiner + Stina, FB:at, läst bloggar, ätit goda mackor med ägg och avokado och nu sitter jag och lyssnar på Cat Stevens.
Och saknar pappa. Cat Stevens är lika med pappa. Minns när vi var små och bilade upp till Sthlm eller fjällen, då brukade vi alla syskon sitta och sjunga till Wild World som pappa propsade på med. Eller låtar med Supertramp eller The Animals, sådant som pappa tyckte om.
Det var rättvis fördelning i vår familj för om vi lyssnade på pappa’s musik så fick jag lyssna på senaste Absolute Music sen 🙂

Fast när man blev äldre så insåg man att den där pappa-musiken inte var så dum ändå. Helt plötsligt tyckte man att Neil Young, Fleetwood Mac, BeeGee’s och Creedence Clearwater Revival faktiskt gick att lyssna på jag när vi satte oss i bilen så ville jag alltid lyssna på den här låten. Jag insåg att det faktiskt var ganska bra.
Och tänk, nu sådär 10 år senare är det sådant jag själv lyssnar på. Och pappa har lärt sig tycka om Håkan Hellström efter syrran’s ”Håkan-period” för några år sedan. Haha!

Nej nu ska jag fortsätta med min städning här. Iryna och en kompis till henne kommer hit lite senare och här ser ut som sju svåra år.
Ciao!

0 kommentarer

  • Karin

    Ja, verkligen synd! Ska du till stockholm om två veckor? Det får bli nästa gång jag kommer till Paris eller du till Stockholm eller Nice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.