Beauty,  Vardagslyx

Lura hjärnan med rosa läppstift

Jag satte väckarklockan på 08.00 i morse men kom upp ur sängen först 1,5 timme senare, men ibland är det väl så. Vaknade med en molande huvudvärk men min förhoppning är att den släpper lagom till mitt planerade träningspass. Jag ska snart ta bussen bort till Kockums och lyfta lagom tunga vikter. För tillfället har jag inget medlemskap på något gym men fick en vecka gratis provträning av Louise så jag passar på att utnyttja det så gott jag kan. PMS:en är definitivt på g för nu är även de yppiga behagen ömma så det får bli ett snällt träningspass följt av en stund i bastun. Jag tänker att det är bättre att träna lite än ingenting. Efter det blir det lunch på Atmosfär och senare troligtvis en kompisdejt med Madde.

När allting känns lite motigt och vädret inte direkt skänker inspiration, så försöker jag pigga upp mig själv med små medel. Som ett rosa läppstift från Lancôme exempelvis. Ibland är det förvånansvärt enkelt att lura psyket med ytliga ting. Just det här läppstiftet hittade jag på rea. Högkvalitativt smink till budgetpris som i ett svagt ögonblick kändes väldigt nödvändigt. Vardagslyx kan man även kalla det.

Nu är jag strax framme så jag vinkar hejdå. Hoppas att du, kära läsarkompis, har en fin dag och att solen lyser på dig! ☀️💛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.