Things I like

Lite av Sverige

Detta hittade jag på i IKEA’s matshop. Det fanns en himla massa grejer. Allt från lingonsylt och Ahlgrens bilar till frysta köttbullar och flerkornsbrödmix(som jag ångrar lite att jag inte köpte trots allt… typiskt mig!). Men för mig blev det bara Daim, Marabou Daim-choklad och flädersaft. Min ekonomi tyckte det räckte.

Vi bestämde att vi skulle åka dit i september igen och shoppa upp oss på pepparkakor, glögg och annat nödvändigt tjafs.

När jag och Leo kom hem efter vår lilla duschtur från skolan, så bjöd jag honom på Daim-chokladen. Gissa om han blev alldeles till sig? Haha, han frustade som en hund när jag frågade om han ville ha en bit till! 😛 Flädersaften gillade han också. Vi svenskar kan sånt där!

0 kommentarer

  • Maja: STYLE & LIFE by LEIA

    Hihi….jo pepparkakor och glögg är ju det mest nödvändiga i september:)

    Hur länge är det du ska vara kvar där borta i romantiken??? Vet det ju säkert nånstans bak i huvet men inte tusan kan jag komma på det:(

    Kramar från Uppsala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.