Things I like

Le Week-End

 

 

Jag avslutade en stressig arbetsvecka med två goda mojitos tillsammans med ett gäng kollegor. Jag tog med dem till ett av mina favoritställen, La Bombe, och sedan fick jag höra flera gånger: ”VARFÖR jag du inte tagit med oss hit tidigare?!”. Ja det är en bra fråga. Det stället är helt super. Trevligare personal får man leta efter. Sedan deras mojitos då. Det är nästan så de behöver ett eget inlägg. Hur som helst var det en helt supertrevlig kväll. Mina kollegor är verkligen helt underbara. Vi har så roligt ihop. Tycker om dem alla!

 

Efter det åkte jag hem och tog en kall dusch. Det var runt 34 grader igår kväll vid åtta, så jag var så svettig. Efter ett snabbt ombyte gick jag med C ut och åt middag på ett riktigt trevligt ställe i närheten av oss. 

En fredag som började dåligt, men som slutade helt perfekt.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.