Vardagslyx

Le cadeau de noël


Vad gömmer sig här tror ni?

Christophe gick ut kvart i elva idag för att köpa julklappar. Drygt en timme senare kom han hem igen och hade köpt julklappar till både mig och sin familj. Kändes som att han vara borta i en halvtimme. Haha! Typiskt killar. Nu sitter vi på Le Dôme. Jag behövde använda deras internet och lockade med Christophe i utbyte mot en kaffe.

Han är nu ledig i fem dagar. Dessutom åker både Geff och Ludo bort över helgen så det är bara vi två i lägenheten. Lyx!
Eftermiddagens planer är att handla mat för helgen sen gå hem och laga lite lunch, kanske se en film under en filt. Christophe ville se Harry Potter 2. Jag behövde inte ens övertala honom! Ikvälkl blir det nog att hitta på något med vänner. Kanske middag.

Jag köpte faktiskt Christophe’s julklapp redan igår. Efter att jag varit hos Janis så gick jag till GAP på Champs Elysées(ligger 5 min från hennes lägenhet) och köpte det jag fingrat på några gånger. Men det blir nog bra. Hoppas han tycker om det!
Föresten så fick jag betala 0,50 euro för kartongen. Snålt va? Giriga fransmän!

Ps, fick precis reda på resultatet för marknadsföringstentan. Det blir INGEN omtenta i januari! 🙂

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag skall inte skriva vad jag tror att det är, men jag tror nog att jag vet 😉 Hoppas att han blir nöjd med tanke på hur du slitit för att hitta denna klapp!

    God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.