My Sweden

Last Night in Sweden

 

 

Igår kväll cyklade jag och Sophia in till
Malmöfestivalen. Vi åt god mat, köpte polkagrisar i från Gränna, och sen blev det en mjukglass på vägen hem. Vädret var så skönt så vi satte oss på en bänk i allén på Kungsgatan och pratade och tog en miljon bilder.

 

Det var ett fint avslut på min Sverige-vecka. Nu sitter jag vid gaten och väntar på mitt flyg, det är så klart försenat och det är sjukt mycket folk på flygplatsen. Lördagar är värsta flygdagen. Jag har så mycket skit att släpa på och lyckades dessutom slarva bort mitt boarding card. Nu vill jag bara hem till Paris!

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.