Paris

Käramell

I Paris finns det en butik som heter Käramell. De säljer svenskt lösgodis och andra saker som Daim, Marabou-choklad och PEG:s. Även lite leksaker och sådant verkade det som. Men det var dyrt som tusan. Lösgodiset kostar 1,8 Euro / hg.

Alltså ca 20 kr hektot. 3 godisar blir ju typ 10 spänn! Nästan iafl.

Visst, 1 Euro / hg hade jag kunnat ta, men varför så himla dyrt? Inte ens mitt sug efter colaflaskor och supergoda svampar är värt så mycket pengar. Nej, jag ska köpa med mig hemfrån sen istället. Billigare på Willy’s. 😉

Men för er som är intresserade, och inte har planer på att åka hem till Sverige och handla godis på Willy’s, så ligger butiken på Rue de Martyrs, ganska långt ner. Man åker till Pigalle och går bakåt(alltså svänger vänster och går mot Anvers) när man kommer upp från Metron. Sen ligger gatan lite längre ner på höger sida. Så går man en bit ner och den ligger på höger sida av gatan.

0 kommentarer

  • jag och fotbollsspelarn

    Jag hade gärna bytt mina program mot dina, våra bästa år är SÅÅÅÅ uttjatat haha, in med nåt nytt 😉 typ franska idol haha.

  • jag och fotbollsspelarn

    Haha det är just därför jag totalvägrar våra bästa år, jag vill inte bli fast hahaha, det är ett sånt beroende 😋 och om några dagar är jag tillbaka på jobbet och då kan jag inte se mera VBÅ så lika bra att hålla sig ifrån det haha.

    Åh jag längtar till det nya the hills som kommer imorgon 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.