Okategoriserade

Känslig


Äpple i stället för choklad. Yes det ska nog gå!

Idag mår jag riktigt skumt. Ont i magen på ett väldigt konstigt sätt och känner mig bara… skum. Huden är alldeles känslig. Som att det nästan gör ont. Överallt. Förkylning på G? Fast jag tror inte det är det för jag är inte snuvig och inget halsont. Ingen matlust har jag heller och mår illa. Ahh, jag blir tokig av att inte veta vad som är fel!
Någon som kan ha någon aning om vad det är?

Jag tog en dusch iafl och hoppades att det skulle kännas bättre men jag känner mig fortfarande skum. En sak är säker, nu blir det på allvar inget onyttigt på länge. Efter att ha läst det här inlägget hos Engla, så kände jag verkligen att, ”Nej nu räcker det, min kropp mår inte bra av allt skit!”. So I’m in! Dock tänker jag unna mig glass… det är ju faktiskt vår! Och vid speciella tillfällen så tar jag paus 😉

Ska äta frukt och nötter, och se till att alltid ha något sådant med mig. Så jag inte frestas av köpa en Bueno ur automaterna på metroperrongen. Kanske är min kropp som är så van vid socker så att den nu skriker efter påfyllning? Haha, vem sa att bara droger är farliga?!

Nu ska jag tvinga i mig lite lunch och sen åka till jobbet. Hörs ikväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.