My Sweden

It’s goodbye only for a little while

Nu lämnar jag Kivik för den här gången och åker hem till Malmö. Jag har haft det riktigt mysigt och trevligt här med pappa och Ewa. Det är 4 dagar kvar av min Sverige-semester så jag tänker ta till vara på tiden så mycket jag kan. Tyvärr tog mitt kamerabatteri slut igår så några nya bilder med kameran blir det nog inte innan jag kommer tillbaka till Paris – om jag inte kan låna en laddare i någon elektronikshop.

Men på Instagram uppdaterar jag med nya bilder (från min excellenta mobilkamera…) titt som tätt. Christine_Paris heter jag där.

Dags att duscha och packa ihop väskan. Om en timme går bussen.

Hej då Kivik, jag kommer snart tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.