Music & Culture

Idol 2011

Jag visste inte att Roxette skulle spela i Malmö i november. Jag menar, hallå, de var mina stora idoler för 15 år sedan! Denna låten fick jag som LP-singel och sen var jag såld. Lyckligast var jag när jag fick Joyride-albumet som kasettband(för den yngre generationen som läser så var det före CD-skivor) som pappa köpte på en affärsresa till USA. Den och Ace of Base. Ja det var tider det. Men de är ju alltid Roxette. Alltid lika bra. Och självklart kan jag fortfarande alla låtar utantill.

Typiskt att jag ska vara så fattig nu då och med en restskatt att betala. Jag vill ju gå på deras konsert!
Tidig födelsedagspresent någon???

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag såg dem i Halmstad förra sommaren. Det var kul att se och lyssna till dem igen även om det på långa vägar inte var lika bra som det en gång var. De saknade liksom den där kraften och Maries röst var av förklarliga själ inte av samma kaliber som förr.

    Om du däremot har lust att se Bob Dylan och Mark Knopfler den 3:e november, gör jag dig gärna sällskap 😊

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.