Travels

I will be waiting, and waiting

 
Christophe är iväg hos en kompis ikväll och planerar en av sina åtta semesterveckor. Själv har jag sex dagars betald semester. Tyvärr blev det lite tokigt i år med just den delen så vi får inte någon semester ihop. För min del blir det en vecka i Sverige och han åker iväg med kompisar… samma vecka! Ett dumt missförstånd. Jag hade kunnat avboka min vecka i augusti men samtidigt har jag ingen lust att sitta hela sommaren i Paris. Särskilt då jag inte var i Sverige alls förra sommaren och de flesta redan kommer vara bortresta i augusti. Så jag passar på.
 
Sedan har jag två semesterdagar kvar (till sista maj 2014…) så kanske blir det en solresa i vinter. Vi får se!
 
Nästa år ska det planeras bättre och då har jag 5 härliga betalda semesterveckor att njuta av.
Den som väntar på något gott… Väntar alltid för länge. Ett år för att vara exakt.
 
 
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.