Vardagslyx

I made my choice, I chose cheese


The french way. Brie! 🙂


Ikväll kunde jag följa med både på skivreleasefest och ett funk-jam, men eftersom jag jobbar hela kvällen i morgon och inte haft en lugn kväll för mig själv hemma på länge så hoppar jag båda. Det hade varit roligt att hänga på måste jag erkänna. Träffa nya människor och kanske dricka en drink. 

Om
jag orkat. Men sömnbrist, jobb, början på magkatarr och stress gör att jag nog måste inse att jag bara är människa och inte kan göra ALLT och stressa så som jag gjort senaste tiden. En lugn hemmakväll lockade mer än att klista på leendet och kleta på skimrande ögonskugga. Ibland orkar man bara inte vara den där charmiga och snygga Christine utan vill bara sitta hemma osminkad och osocial i mjukisbyxor…

Jag har ätit middag, pratat i telefon med Anna, min ”chef”(de två är så himla gulliga och snälla!) duschat, pratat länge med Stina(miss you so freaking much!) på Skype, klippt mina naglar och ätit brie med kex.
Det bhar varit en skön och avslappnade kväll. Precis vad jag behövde. Nu ska jag äta en chokladpudding och se första avsnittet av True Blood. I morgon har jag sovmorgon…

Vardagslyx!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.