Things I like

I like it


Louvren och sol. Det är sådana dagar det känns mäktigt att bo i Paris. (haha, kolla snubben med telefonen, hur kom han med liksom?!)


En dyr men god Croque Monsieur till lunch på turistiga restaurangen George V på Champs Elysées


Så här glad var Ina för sin iPhone! 🙂 Lite avis blev jag allt. Fyra månader Christine, fyra månader…

Hon fick sin iPhone lilla Ina, till slut. Haha, det tog bara en timme’s wasted time och två försök! Som tack för min otroliga hjälp så bjöd hon på kaffe sen. Haha, nej jag skojar. Var inget otroligt över det egentligen. Vad är vänner till för liksom? Tjänster och gentjänster. Hon var go och hjälpte mig flytta i vintras. Fast då fick inte hon någon kaffe efteråt. Så jag antar att jag är skyldig henne en kaffe nu bara för det… 😉

Idag är jag glad. Solen skiner, jag har varit duktig och lämnat CV på massa butiker + ett hotell(guldstjärna till mig), fikat och haft fredagslyxig lunch med Ina, köpt en fin ring på H&M(ska visa er i morgon).
Kände en ström av lycka genom kroppen när jag var på väg hem för att lasta av grejer innan jobb. Gick med solen i ansiktet och kände mig så himla tillfreds med allt. Är det just solen eller något annat? Tror på en blandning av olika faktorer. Har fina vänner både här och i Sverige(och andra delar av världen för den delen) vilket gör mig glad, våren är på väg i Paris, ska till Stockholm på tisdag, fina planer i helgen, träffar hela tiden massa roliga och trevliga människor, kommit ett steg närmre en ny utmaning.
Saker och ting känns bra liksom. Positivt. I love it!

Efter jobbet ikväll ska jag nog på någon slags after work, eller så. Vi får se vart vinden bär mig. Men jag tror att den först och främst får bära mig till Dior’s parfymdisk på Printemps för lite doftsprayande. Hur är det möjligt att jag inte har EN ENDA parfym längre? De är slut och åter slut. Inte ens ett litet pfft får jag fram. Måste köpa snarast!

Trevlig fredagskväll till er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.