My Sweden

I ain’t lost, just wandering


Bild jag tog för någon timme sen. Jag gillar motljus-bilder, men det är ibland svårt att få dem skarpa.

Nog för att Paris är vackert men när solen skiner i Malmö så kan jag inte låta bli att tycka om min hemstad lite extra. Kanalerna, de vackra parkerna, den förlängda sommaren, närheten till Köpenhamn, den okonstlade känslan, att man kan promenera och cykla överallt och luften som är frisk tack vare närheten till havet.

Jag vet inte om det är solen eller lättnaden som gör det, men jag känner mig positiv och glad just nu. Jag hoppas det fortsätter hela hösten och vintern!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.