Beauty

HYDRA ZEN

 

 

I avskedspresent, som tack för den här tiden på praktiken, fick jag ett presentkort på Sephora med en ganska generös summa. Äntligen kunde jag köpa min älskade (ja, det är faktiskt nästan kärlek som jag känner till riktigt bra ansiktskrämer) Hydra Zen från Lancôme utan att betala en förmögenhet för den. Den är så bra så jag nästan ser fram emot redan på kvällen att få vakna upp och smörja in mig. Eller ja, förutom den där delen med att gå upp ur sängen tidigt. Men jag är en sucker för krämer så jag var till och med så glad att jag glömde vara bitter på att tjejen i kassan glömde ge mig gratisprover.

 

Dessutom är det SPF30 vilket innebär att jag inte alltid måste tänka på att smörja in mig med solkräm på vardagarna när jag jobbar. Den är verkligen super!

 

 

0 kommentarer

  • Sanna

    Sephora shopping är aldrig fel 😊 Kan inte du skriva ner lite vad man ska göra o se när man åker till Paris, ja o mannen funderar på en weekend till paris.

  • Sofia

    Vad snällt av dem! Gillar verkligen när man kan köpa såna saker med presentkort, tycker det är så himla trist att lägga en massa pengar på.

  • Jasmine

    Hehe jag är också en riktig sucker för krämer! Speciellt sådana från Clinique men denna får man la ta och testa också! Alltså…Verona ligger ju nära Gardasjön. Bilder: http://baciatutti.blogspot.it/search/label/Garda Det går bussar och det tar kanske 1 timme dit. Med bil 30 min ca. Det är fint där men kvaliteten på vattnet kan variera ganska rejält beroende på plats. Uppe i norr är det tex kristallklart men lite kallare. Bo tycker jag man kan göra lite varstans i centrum! Allt är vackert där hehe. Att se: om man är operaintresserad bör man absolut se en föreställning på amfiteatern. Verona är känt för opera i världsklass under sommarmånaderna!=) Vinprovning i Valpolicellaområdet, guidad tur på slottet castelvecchio och såklart Julias (romeo och julia) balkong. På kvällen rekommenderas någon av alla osterior. Där kostar ett glas gott vin 1,50 euro=) Tokgillas! Ska knåpa ihop en liten veronaguide snart….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.