Okategoriserade

GOD JUL önskar Christine

Julafton hörni, är inte det alldeles supermysigt?! Den röda julklänningen är på och efter lite matförberedelser så sitter vi alla och tittar på Kalle Ankas jul.
Dagens citat från syrran: ”Jag tror att Ferdinand är lite gay”. Ja men kanske… en tjur som luktar på blommorna är ju inte så macho precis. Hur som helst så är det det tråkigaste med hela programmet. Ferdinand är verkligen boooring. Själv gillar jag Askungen och de små mössen. Man kan ju inte låta bli att sjunga med varenda jäkla år. Haha!

Dagen började med julfrukost och sen gick vi till Entré för att syrran skulle köpa sista julklapparna. Fick rabatt på en kaffe på Barista eftersom att sist jag köpte med mig därifrån så kostade det 25 för take away, ”min julklapp till dig” sa den gulliga tjejen i kassan. Snällt va? Sen till kusinens katt för att ge den lite mat och även en julkram. Även de små pälsbollarna måste ju få lite omtanke vid jul. 🙂


Redan många klappar och varken jag eller mamma har lagt dit våra än. Me like. Hihi!

GOD JUL alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni får en helt underbar julafton med fina klappar, god mat och massor med kärlek från nära och kära.


Den obligatoriska Aladdin-asken. Tar ni från det undre lagret? I sure do! 😉


Julbordet är maxat med goda grejer. Efter en sen julskinkmacka-lunch så ska jag äta mig fet på choklad, nötter, brända mandlar och pepparkakor. MUMSFILLIBABBA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.