Travels

Getting ready to go

 

 

Väskan är packad och klar, eller väskorna rättare sagt. Eftersom jag har en del att ta med mig tillbaka till Paris tar jag min kabinväska också. Jag försöker dock packa smart. Julen är en sådan tid då jag i princip mest hänger i soffan i mina mjukisbyxor och kollar på film med familjen. Jag har trots det lite roligt planerat med vänner så några fina kläder får också följa med. 

 

För övrigt har jag fått magkatarr från helvetet. Det var fruktansvärt i natt för jag kunde inte göra någonting eftersom min medicin är slut. Jag vaknade säkert tio gånger. Jag måste se till att få mitt recept förnyat när jag är i Sverige samt äta bra och regelbundet. Idag till lunch blev det ungsstekt lax med ris och broccoli.

 

Nu ska jag dra med mig C ut på stan på jakt efter julklappar.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Axelina

    Åh vad mysigt att snart få åka hem! Jag minns förra julen när jag skulle hem från Paris, längtade som en galning! Även om jag trivdes superbra där så är julen alltid speciell och jag firar den helst hemma 😊 Hoppas resan går bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.