Paris

Gemenskap


Miss P and miss N.


En av fontänerna i Jardin des Tuileries.


Une suédoise et un français.


Et moi.


Vi kommer alltid ha Paris.

Bilderna är från igår. Den enda hela dagen jag hade i Paris och vädret var fantastiskt fint. 14 grader och strålande sol. Jag mådde så himla bra då. En fin dag med vänner och en underbar pojkvän. Det var som att min kropp fylldes med lycka och energi. Ni vet när två människor man bryr sig mycket om också uppskattar och tycker om varandra. När man kan sitta och lyssna som en biroll men ändå känna gemenskap. Sådant är fint. Då vet man att det är människor man trivs med. 

Ikväll åt jag och syrran middag hos mamma. Det var precis vad jag behövde just nu när jag känner mig lite ensam och sällskapsjuk. Nu måste jag däremot sova. Jag är helt slut!

0 kommentarer

  • Jenny

    Hörrö, känner du dig lite ensam och sällskapssjuk – kom hit till Hufvudstaden vetja! Här är vi ju en hel hög bloggare som kan ta ut dig på äventyr. Kanske lite nostalgi på Petit France och Gateau? 😊 Du är i alla fall sjukt läcker på fotot och det ser alldeles underbart ut! När jag bodde i Paris bodde jag i Saint Germain Des Prés, så jag har hängt mycket i Jardin du Luxembourg och Jardin des Tuileries, eller "Tullerierna" som vi svennar ibland kallade den.

  • Ellinor

    Fantastiska bilder – Paris är fantastiskt, särskilt om hösten.
    Vi verkar vara många ensamma och sällskapssjuka själar ute i landet, synd att vi inte bor närmare varandra.
    Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.