Vardagslyx

Gaîtée

Både jag och Christophe var lättade igår över hur bra ”föräldramötet” gick. Det var riktigt trevligt. Inte nog med att min kära svärmor hade lagat världens middag igår (jumboräkor till förrätt, en hel sea bass till middag, massa ost, champagne, chokladmousse till efterrätt…) så hade hon även köpt fina presenter till mig, mamma och Carole. Kan ni gissa vad det är i den fina asken från Lenôtre? Någonting man kan äta och som jag gillar MYCKET. Som grädde på moset fick vi skjuts hem. Jag är verkligen bortskämd med en generös, rolig och snäll andra familj!

Idag är jag trött som bara den, det tar på krafterna att ha besök! Jag mest för att ligga i sängen och inte göra ett dugg men det är mammas sista dag så vi får nog dra ut och hitta på någonting trevligt i eftermiddag. Först ska jag jobba lite på arbetet så jag inte får det allt för stressigt nästa vecka.

0 kommentarer

  • Malin

    ah vad roligt att middagen blev lyckad! Kan tanka mig att det var en riktig lattnad som sagt. Och later som att C's mamma verkligen vet hur man stallet till med kalas. 😊 Mysigt!

    Sv: tack sa mycket! Det varmer verkligen. Jag kanner att jag verkligen behover att nagonting bara ska falla pa plats just nu, bara nagonting… sa att jag inte kanner mig sa rotlos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.