Paris Tips

French fashion magazines

När jag städat och rensat här hemma har jag hittat både det ena och det andra bland dammråttorna. Bl a en massa franska tidningar som jag tagit med mig hit då och då, mest i syftet att ha något att läsa på franska. För er som pratar lite franska och vill bättra på den eller hålla den uppe så kan jag tipsa om att läsa mycket tidningar på franska. I Paris kan man haffa dem i pressbutikerna eller presstånden som finns över hela stan.

Man lär sig inte bara de franska orden för jacka och halsband, utan i artiklarna lär man sig lättare att läsa franska flytande. Särskilt om det är en intressant artikel.

Dessutom är de billigare och tjockare än våra svenska modemagasin.

0 kommentarer

  • Anna

    Hihi! Kul att du blir glad! Jag tycker det är roligt att läsa om andras äventyr, särskilt när det går bra. Klart att man gläds med någon annan då! 😊
    Min karl kommer hem i mitten på juni, så än är det några månader kvar tills vi ses. Jag tror aldrig tiden har gått såhär långsamt i hela mitt liv! Haha!Och dina magasin ser ju helt ljuvliga ut. Lyckliga du!

  • Mia

    Jag gör precis samma sak. Min favorit är Marie Claire France, de blandar en massa ämnen. Gillar att de utgår ifrån att vi tjejer inte bara är intresserade av mode. Man får liksom lite av allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.