Shopping

Equipped for winter. Hopefully.


Bilden är för övrigt inte tagen idag. Åh, solen snälla kom tillbaka! Det var så länge sen vi sågs sist.

Nu inför vintern kände jag att det var dags att köpa ett par praktiska och varma kängor. Din Sko hade klubbkväll för några veckor sedan och då fick jag de här med 20 % rabatt. Jag har sugit på karamellen ett tag men efter att ha provat dem tio gånger så har jag insett vilket bra köp det var. De är verkligen supersköna att gå i.

Helt i skinn, lagom hög klack, gummisula(håller bort kylan i marken och man halkar inte så lätt) och fin brun färg. Dessutom gillar jag detaljerna och fuskpälsen.

Nu får vi hoppas att Malmö inte bjuder på snöstorm från mitten på november som förra året. Men om allt nu går som jag vill kommer jag inte spendera så mycket tid i Sverige efter kurserna är slut i december.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.