Things I like

En söndagseftermiddag i Marais


Det blev några påsar med hem idag…

Nu har jag hittat lite fler julklappar. Men ännu är det inte slut… puh! Alltid samma stress varje år. Men det brukar oftast bli bra till slut. Bara att jag ser så mycket fint så jag skulle kunna köpa 5 presenter var! Men det blir ju lite dyrt. Hihi. Fast till pappa och Johan är det tvärtom. Vad fasen köper man till en person som har allt och en annan som aldrig önskar sig någonting?


En bakis Ludvig. Igår var det en bakis Ina och idag en bakis Ludvig, haha! Är det bara jag som är sund och förståndig? ;-P


Nästsista onyttiga tills jul. Typ. Nej men jag ska verkligen skärpa mig i veckan!

Jag hade i vilket fall som helst en riktigt trevlig eftermiddag med Ludvig. Vi gick först till en supermysig bokaffär i Marais, där vi gick runt länge och spanade i böcker av alla möjliga slag. Där hittade jag dessutom två julklappar. Perfa! Hade lätt kunnat köpa alla julklappar där men då hade min resväska blivit lite för tung. 😉

Sen hamnade vi på en julmarknad där jag hittade en annan julklapp, men så tänkte jag ta ut pengar och glömde då sen att gå tillbaka och köpa det. Typiskt. Iafl så gick runt och tittade på allt fint och köpte sen en mumsig chokladkaka.
Sen hittade jag lite fler julklappar på BHV. Deras pappersavdelning samt hushållsavdelning(10 gånger bättre än Åhléns City!) är verkligen att rekomendera! Efter det kikade vi på lite coola designbutiker innan han var tvungen att åka vidare.
Jag gick en sväng på Les Halles och hittade fina saker till mig själv. Hihi. Couldn’t help it!

Nu sitter jag i sängen och myser och lyssnar på radio. Har ätit lite middag och en god chokladpudding och tänkte se några Grey’s Anatomy-avsnitt. Har en del att ta igen.
I morgon är det skola igen, men det blir ändå inte så tidig morgon. Skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.