Things I like

En demokratisk bloggare med frappe-missbruk


Tomorrow you will be mine! Hähä…

En stor majoritet av er(alla) tyckte jag skulle slå till på väskan. Och eftersom jag anser mig vara en demokratisk bloggare, så får jag nog ta och köpa den. Om vi nu ska ha ett rättvist röstningssytem här. ;-P

Idag är det torsdag. Tänk att det snart är helg!? Hur underbart är inte det? Jag har redan jobbat 34 timmar och stressat som en idiot fram och tillbaka hela veckan. Vad gör man när man är ledig och haft en jobbig vecka? Jo man ger sig själv en fin belöning. I morgon ska jag unna mig både väska och en Starbuck’s-frappe. Hihi!
Enligt säkra källor(Irina) ska det dessutom finnas en Starbuck’s precis vid franskskolan. Ödet eller vad säger ni? 
 
Igår kväll träffade jag två tjejer som jag lärt känna via Svenska kyrkan, Natalie och Anna. Vi tog en mojito i Grands Boulevards och pratade jobb, framtidsdrömmar, relationer, Paris och hemlängtan(jo den kommer ibland kan jag avslöja…). Det var riktigt trevligt och trots att regnet till slut kom, så var det milt och skönt att sitta under markisen. Även om det börjar bli kyligare så är det inte höst här ännu.

Ikväll ska jag nog bara stanna hemma. Såg att grabbarna hade Juno i DVD-hyllan. Blev sugen på en soffkväll med glass, hähä. Behöver en lugn kväll för återhämtning. Stressen börjar göra sig påmind på kropp, hy och psyke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.