Okategoriserade

Don’t talk of things you know nothing about


Dagens göra: Städa, tvätta och ringa en massa samtal för att ordna, fixa och betala. Rolig dag med andra ord…

Just nu har jag ett mörkt moln som åskar ovanför mig. Dels så har jag fått en massa dyra räkningar nu(jag känner stark avsky mot E.On!), vilket lämnar ett mindre roligt ozonhål i mitt sparkonto. Det gör att min Paris-budget bara blir mindre och mindre och alla pengar jag sparat ihop bara försvinner till en massa tråkiga saker.
Det gillar vi inte alls.

Sen kanske jag måste boka om min flight, eftersom det inte klaffar så att Bernard(pappan i den första familjen) kan hämta mig på flygplatsen. Att ta RER:en är ju en möjlighet, men det är så långt att ta sig. Med byte och vänta på tåg och sådant så tar det nog 2 timmar att ta sig dit där de bor.
Och att boka om går nog inte ens, i sådana fall lär det kosta ett antal hundralappar för att boka om till morgonflyget. Och då måste jag åka hemifrån sjukt tidigt. 

Merde.

En "vän" skrev nyligen i ett mail till mig, att "det är lätt att lyckas när man har andra som fixar saker åt en".

Haha, jo det går ju som på räls för mig! 😛 Men det är väl det livet går ut på. Man måste få lite käppar i hjulet så att man får skinn på näsan och vet hur man ska klara sig här i livet utan stödhjul.
För believe me… allt jag "lyckats med" har jag klarat av helt på egen hand. Eller ja, lite hjälp och stöd från vänner och familj har jag allt fått. Det kan jag inte sticka under stolen med. Kunde inte vara mer tacksam för det.
Men i det stora hela så har ingen "fixat saker åt mig". It’ s all me babe!

Nej nu ska jag ner i tvättstugan. Och en positiv sak är att jag åtminståne hittade min bodyscrub som jag trodde jag var av med. Alltid något! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.