Things I like

Det längtar jag efter


Barcelona i somras.

Jag vaknade med hemsk migrän i morse. Till slut somnade jag om och vaknade utan huvudvärk ett par timmar senare. Egentligen vill jag inte sitta vid datorn för då kan det komma tillbaka, men jag var tvungen att skicka ett par mail, så jag kan lika gärna blogga lite.

I morgon har vi vår sista tenta. Hur gick tiden så snabbt?! Det är så skönt att snart vara klar och få lära sig genom att jobba i stället.

Just nu längtar jag efter roliga AW-kvällar med mina vänner, mysiga söndagspromenader med min kille och lediga stunder då jag kan läsa en rolig bok (har inte läst en skönlitterär bok sen i somras!) i stället för att markera viktig text i en tråkig kursbok. En solsemester vore fint det med. Helst i min farfars hus i Spanien. DÄR kan man koppla av. Vi får se hur det ser ut med ekonomin i juni. Maybe baby.

Nej nu ska jag plugga. Det kommer ett inlägg sen som jag förinställt.
Hoppas ni får en fin torsdag!

0 kommentarer

 • Mandy - En Musikblogg

  åååhhh känns långt bort just nu.

  Tycker du om musik? Kika gärna förbi min blogg isf. Där får ni följa min resa i den tuffa musikvärlden och vara de första att höra nytt material och t om komma med feed back, det är trots allt er jag lyssnar på. Välkommen xxx

 • JONNA

  lät helt underbart. jag längtar också tills man får börja jobba. skolan tar kol på en!

  om du skulle beskriva din blogg med ETT ord. vilket skulle du välja? hihi

  KRAM PÅ DIG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.