Restaurants/Bars/Cafes in Paris

Crazy Island

 

 

Förra veckan hade vi en team building dag med jobbet. Först spelade vi LaserGame, som jag tyckte var hur roligt som helst. Varför har jag aldrig gjort det tidigare?! Efter det blev vi bjudna på middag på Les Fous de l’Ile som är en riktigt trevlig restaurang på Ile Saint Louis. Med 34 anställda hade vi en specialmeny, men maten var riktigt god och stället hade en skön stämning och var häftigt inredd med tuppar överallt. Jag kan verkligen rekommendera det!

 

Les Fous de l’Île, 33 rue des Deux Ponts. Metro: Pont Marie.

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Trevligt med team building! Skall kika närmare på restaurangen. Känner att jag behöver uppdatera min personliga guide sedan senaste besöket i staden 😉 Kram

  • Madeleine

    Jag var på teambuilding/möte med mitt jobb förra veckan. Mycket uppskattat! Speciellt är ju middagen de alltid bjuder på kvällen uppskattad:) När var det du kommer till Sverige? Hade varit kul att träffas då. Var sjukt länge sedan!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.